O NAMA

POČECI - Preduzeće Ital centar je osnovano 2005. godine. u cilju boljeg servisa i kvalitetnijeg zastupanja proizvoda AGB - Italijanskog proizvođača okova za drvenu građevinsku stolariju na tršištu Srbije.


Odanost klijentima, jedinstveni set veština i fokusiranost na kvalitet rada vodila je ka uspehu. Nedugo zatim ukazuje se potreba za proširenjem prodajnog asortimana. Pažljivim odabirom proizvoda kvalitetnih Evropskih proizvođača, Ital centar nastavlja da raste afirmišući svoj identitet i postaje jedno inovativno preduzeće koje se rukovodi isključivo brendiranim i kvalitetnim proizvodima u svom asortimanu. Jasna vizija traje i danas.

ČINJENICE - Početkom 2015. godine Ital centar se premešta u strateški lociran distributivni centar u Staroj Pazovi. Centar se nalazi na površini od 7600m2 sa poslovno magacinskim prostorom od 1500m2, te nudi višestruke prednosti na našem tržištu. Pored svakodnevnih komercijalnih poslova, u centru se vrše obuke, edukacije kupaca i prezentacije proizvoda.


Ital centar poseduje višegodišnje strateške ugovore sa globalno renomiranim dobavljačima okova i opreme: AGB – Alban Giacomo, Hoppe, Frosio Bortolo, Savio, Pettiti Giuseppe, Antipanic, CCE, Deventer, FAC, DEA. Proizvodi ovih proizvođača su ujedno i najprodavaniji na Evropskom tržištu:


Kroz svoju mrežu, Ital centar opslužuje više stotina kompanija i više hiljada krajnjih kupaca. Sa godišnjom prodajom od više stotina hiljada brava potvrđuje svoju poziciju lidera na tržištu Srbije.

PROGRAM - U svom asortimanu posedujemo kompletnu ponudu okova, renomiranog Italijanskog proizvođača “AGB” okova za drvenu, PVC i aluminijumsku stolariju. Pored navedenog na lageru raspolažemo sa kvakama, ručicama i rukohvata proizvođača HOPPE, Frosio Bortolo, kvakama od inox Kineske proizvodnje. Dihtunzi za vrata i prozore – Deventer, antipanik mehanizme za vrata – Antipanic, padajuće pragove – CCE i klizne sisteme za unutrašnja vrata – Pettiti. Za aluminijumsku stolariju raspolažemo sa okovom Stublina i Savio, podprozorskim daskama i aluminijumskim okapnicama - Asistal i Alumet tehnology i panelima za vrata – Panadur. Novi segment u prodaji je okov za čelik – Pettiti, klizni sistemi za kapije – FAC i motori za kapije – DEA..


Sa navedenim asortimanom definitivno nismo završili sa našom ponudom, već prema potrebama i uz sugestije naših kupaca svakodnevno tražimo nove proizvode. Stojimo Vam na raspolaganju…

PROMOCIJA - Prvih 10 godina od osnivanja preduzeća, aktivno smo učestvovali u izlaganju i promociji AGB novih proizvoda na Beogradskom sajmu građevinarstva – SEEBBE, da bi potom promociju vršili u okviru našeg centra u Staroj Pazovi u vidu kućnih sajmova. Pored navedenog vrše se redovni obilasci kupaca u cilju promocije, edukacije i prihvatanja Evropskih normi koje nude naši dobavljači, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta krajnjih proizvoda od strane naših kupaca.

USPEŠNOST - Uspeh preduzeća, pre svega, leži u produktivnosti i inovativnosti njenih zaposlenih. Svaki zaposlenih daje jedinstven doprinos izvanrednoj podršci klijentima i kredibilitetu preduzeća. Ital centar bez sumnje predstavlja sredinu za visoko obučene profesionalce, spremne da u svakom trenutku isporuče vrhunski nivo usluga i stoji na raspolaganju mladim kadrovima, željnih učenja, usavršavanja i rada. U nastojanju da se konstantno poboljšavaju veštine i upotpunjuje znanje, zaposleni svake godine pohađaju treninge kod naših dobavljača i obilaze specijalizovane svetske sajmove.agb logo Hoppe logo Frosio Bortolo logo Savio logo Pettiti logo Antipanik logo bidimensionale-fondo-bianco logo
Deventer logo FAC logo DEA logo index-fixing-systems logo Stublina logo asistal logo allymet logo panduri logo